Betere prestaties, efficiënter, meer rijplezier

Chiptuning is het softwarematig aanpassen van de motor waardoor uw auto beter presteert. Uw auto is standaard voorzien van massaproductie software die niet het maximale uit de motor haalt. Door uw auto te laten chiptunen, wordt de software als het ware overschreven.

Het resultaat is meer rendement met als gevolg een efficiëntere auto en minder slijtage bij normale rijstijl. Dat vraagt natuurlijk wel om een specialist die dit vakkundig en verantwoord voor u uitvoert. Hiervoor werkt Autoservice Best samen met de professionals van FRST.

De voordelen van chiptuning

Door de motor van uw auto een specifieke afstelling te geven, gaan alle componenten beter met elkaar functioneren. Het rendement van de motor wordt verhoogd die daardoor minder brandstof nodig heeft (tot wel 20%). Hierdoor verdient u de kosten van tuning in sommige gevallen al binnen 6 maanden terug.

Door chiptuning wordt de motor bovendien levendiger en reageert sneller op gaspedaalbewegingen. Afhankelijk van het type auto en motor is een toename in vermogen van 35% te realiseren. Chiptuning zorgt niet alleen voor meer vermogen en brandstofbesparing, maar biedt tevens een toename in rijcomfort (driveability).

Exclusieve
cleaning and caring producten

Autoservice Best biedt een complete lijn producten voor onderhoud van zowel het ex- als interieur van uw auto. Gebruiksvriendelijke kwaliteitsproducten van het merk FRST waarmee u zelf uw auto professioneel kunt reinigen en onderhouden.

Wij bieden onder andere:
- glasreinigers
- carrosseriewax
- interieurlotions
- bandencoatings
- autoshampoo.